חזיר פלפל אדום נפוליטני
חזיר פלפל אדום נפוליטני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 97 גר' של חלבון, 77 גרם של שומן, וסך הכל 1306 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל טרי, בצל, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 300 מעלות f או מחממים גריל על חום גבוה. לשפשף את הפלפלים עם שמן קנולה, לשים אותם על תבנית אפייה לצלות אותם בתנור עד חום זהוב, על 45 דקות עד 1 שעה. הם יכולים גם להיות בגריל עד מושחר בכל רחבי.
הסר את הפלפלים לקערה ולכסות את הקערה.
תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, ואז להסיר את העור ואת הזרעים ואת הקוביות. אין לשטוף.
שים תנור הולנדי על הכיריים מעל חום גבוה, מעיל עם קצת שמן קנולה ולהוסיף את capicola.
לטגן במשך 3 עד 5 דקות. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים אותן לסיר עם 3 כפות שמן. חום היטב בכל הצדדים, ולאחר מכן להסיר אותם לצלחת.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שהם מתחילים לקרמל, ולאחר מכן מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. מערבבים את צלפים ומיץ צלפים.
מערבבים לשלב ולאפשר לתערובת לקרמל קצת יותר. Deglaze עם היין הלבן. מערבבים באגבה, ציר עוף וחומץ יין אדום. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הצלעות הצרובות יחד עם פלפלים חתוכים לקוביות.
מכסים ואופים במשך 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
הסר את החזיר מהתנור למגש הגשה ומגיש עם הרוטב.
טיפ של גיא: אתה יכול לחשוף 3/4 של הדרך כדי לאפשר את הרוטב כדי להפחית להגשה. חלופה נוספת היא להסיר את התנור ההולנדי מהתנור, לשים את החזיר על מגש הגשה ומבשלים את הרוטב על חום גבוה כדי להפחית במשך כ 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.