חזיר פריך בסגנון יפני
חזיר פריך בסגנון יפני הוא חלב חינם מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא קורנפלור, יין אורז, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עוף מטוגן בסגנון יפני פריך Tidbits, מנגל חזיר בסגנון יפני-חזיר Yakiniku, ו חזיר צלוי בסגנון איטלקי עם פצפוצים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים את יין האורז ו 1 כפית זנגביל וממרחים על החזיר. ערם את החזיר ולהניח בצד.
לקלף, רבע זרע המלפפונים; לחתוך לתוך חניתות 4 אינץ'. לזרוק עם הסוכר והחומץ. טוסט פתיתי הפלפל עם 1 כף מלח במחבת מעל חום בינוני, על 4 דקות; להפריש.
לנצח את הביצים עם 1/2 כוס מים בקערה רדודה.
שים את panko ו קורנפלור ב 2 קערות רדודות נפרדות. לדלות כל חתיכת חזיר בקורנפלור, לטבול ביצה, ואז מעיל עם panko.
חום 1/4 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את החזיר בקבוצות עד הזהב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.
מפזרים את המלפפונים עם כמה מלח מתובל.
מערבבים את רוטב tonkatsu ואת הג ' ינג ' ר 1/2 הנותרים בקערה.
מגישים את החזיר עם המלפפונים והרוטב.
מרכיבים מנות :
177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק עמילן תירס 2 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר מלפפונים 3 larges קרום פאי פירורים (קיבלר) 2 (יכול להיות או להרחיק) ג'ינג'ר מקולף מגורד דק 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק רוטב tonkatsu (רוטב יפני מתוק-חריף, נמכר ליד רוטב הסויה; או לעשות משלך על ידי ערבוב 2 כפות כל קטשופ, רוטב ווסטרשייר וסוכר עם 1 כפות מים.) 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא מלח כשר 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק panko (פירורי לחם יפניים) 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא שמן בוטנים, לטיגון 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) דק לחתוך צלעות חזיר ללא עצמות או קציצות, גזוז 2 (יכול להיות או להרחיק) שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף 2 (חוֹרֶף) יין אורז סיני, סאקי או שרי 2 (יכול להיות או להרחיק) חומץ יין אורז 1 (יכול להיות או להרחיק) ליקוריץ צהוב וירוק