חזיר פרניל מבשל איטי
חזיר פרניל מבשל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 774 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שמן זית, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Pernil מבושל איטי רזה (חזיר פורטוריקני), תנור איטי יום ראשון: חזיר תנור איטי פשוט, ו חזיר צלוי שום (פרניל) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השום, בצל, אורגנו, כמון, פלפל צ ' ילה, מלח ופלפל לתוך בלנדר.
יוצקים את שמן זית וחומץ. מחית עד חלקה.
מורחים תערובת זו על כל ירך החזיר, ומניחים לתוך סיר איטי.
מבשלים נמוך עד חזיר הוא מזלג מכרז, 6 עד 8 שעות. כאשר מוכן, לחתוך את החזיר לחתיכות, או לגרוס; מקשטים עם פלחי סיד לשרת.