חזיר צלוי סנגריה
חזיר צלוי סנגריה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני משקאות. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. אם יש לכם תפוזים, זנגביל, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד (מתכונים דומים).
הוראות
להביא הראשון 9 מרכיבים לרתיחה בסיר מלאי 8 ליטר עם גלון 1 בתוספת מים 1 ליטר.
הסר מהחום, ומי מלח קריר לחלוטין. לטבול חזיר ב 10 כוסות של מי מלח בתוספת מוצקים; כיסוי וצינה 12 עד 24 שעות.
יש לשטוף בשר חזיר, ומניחים על מתלה תיל במחבת צלייה. מכסים בנייר כסף, ואופים 2 שעות; לחשוף ולאפות 3 שעות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 19
אוהל עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני חיתוך והגשה.