המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: עוף עם מיץ., בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.
הוראות
1
תהליך מיץ תפוזים הבא 8 מרכיבים בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
צלי פירס עם סכין חדה במרווחים של 2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים צלי בתיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top; לשפוך תערובת מיץ תפוזים על צלי, פונה למעיל. חותם וצינה לפחות 4 שעות או עד 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
4
הסר צלוי מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
5
מניחים צלי על מתלה תיל במחבת קלייה מצופה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
תפוזים, פרוסים וחצויים
6
אופים ב 450 במשך 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ואפה 4 שעות נוספות או עד שמד חום בשר מוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי צלי 150, צולה עם מרינדה שמורה כל 30 דקות במהלך 3 השעות הראשונות של זמן האפייה.