חזיר תפוחי אדמה עם ביצים
בשר חזיר תפוחי אדמה עם ביצים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו חשיש תפוחי אדמה חדש עם ביצים עלומות, תפוחי אדמה מתוקים עם ביצים, ו תפוחי אדמה חשיש עם תרד וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ופלפל שחור. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים ושום למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 1 שעה או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
הסר חזיר מחבת, הזמנת נוזל בישול ושום.
מניחים נוזל בישול בקערה. חזיר מגניב מעט.
הסר בשר מעצמות; לגרוס עם שני מזלגות.
נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מחממים שמן זית במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל למחבת, ומטוגנים במשך 8 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים נוזל בישול ושום לתערובת תפוחי אדמה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים, חשוף, במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים מתאדה נוזל. מערבבים חזיר מגורר 1/2 כפית מלח. עבודה עם ביצה אחת בכל פעם, בזהירות לפצח ביצים על תערובת תפוחי אדמה, על 1 אינץ ' זה מזה במחבת.
מפזרים ביצים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל אדום טחון. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 3 דקות או עד מידת העדינות הרצויה.