קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

חזרת גזר מוקרם

חזרת גזר מוקרם
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גזר מוקרם חזרת עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם בצל, חזרת, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. נסו חזרת-כרוב מוקרם, גזר מוקרם, ו בצל וגזר מוקרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקום 1 פנימה. של מים בסיר; להוסיף גזר. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהם פריכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בקערה גדולה שלבו את המיונז, השמנת, חזרת, הבצל, המלח והפלפל; מוסיפים גזר וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים ל-1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
שלב פירורי קורנפלקס וחמאה; מפזרים מעל גזר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20-25 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה