קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

חזרת גזר מוקרם

חזרת גזר מוקרם
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, גזר מוקרם חזרת עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 380 קלוריות. אם יש לכם בצל, חזרת, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 41%, המנה הזו מוצקה. נסו חזרת-כרוב מוקרם, גזר מוקרם, ו בצל וגזר מוקרם עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מקום 1 פנימה. של מים בסיר; להוסיף גזר. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד שהם פריכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בקערה גדולה שלבו את המיונז, השמנת, חזרת, הבצל, המלח והפלפל; מוסיפים גזר וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים ל-1-1/2-קוט משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
שלב פירורי קורנפלקס וחמאה; מפזרים מעל גזר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20-25 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)