חטיף אגוזים ודגנים לעיסים
חטיף אגוזים ודגנים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, דגני אורז, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. נסו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים, סופר ידידותי שביל לערבב ברים דגנים (קל, מתוק, פריך, לעיס!), ו חמאת בוטנים לעיסה ודגני שוקולד (ללא אופים, טבעוני, ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. שמן קלות תבנית אפייה מרובעת של 9 אינץ', ואז תחתית שורה וצדדים עם קלף וקלף שמן קל.
שקדים טוסט במחבת גיליון 4 צדדית עד זהב חיוור, 6 עד 9 דקות. מערבבים בשומשום ואופים עד שהזרעים זהובים, 3 עד 4 דקות יותר.
העברה לצלחת להתקרר לחלוטין.
בעדינות לחמם דבש, סוכר חום, ושמן בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב, עד חלקה.
מערבבים יחד דגנים אורז, קשיו, תערובת שומשום שקדים בקערה גדולה.
היכו את החלבונים עם מעוגל 1/4 כפית מלח בקערה קטנה עם מזלג עד קצף, 1 עד 2 דקות.
מערבבים תערובת דבש לתוך תערובת דגנים, ולאחר מכן מערבבים בלבנים.
מורחים תערובת בתבנית אפייה, לוחצים בעדינות, ואופים עד חום זהוב, 35 עד 40 דקות. מגניב לחלוטין, ואז להפוך על קרש חיתוך לחתוך לתוך ברים.
ברים לשמור מקורר במיכל אטום 3 שבועות.