חטיפי אורז מייפל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. אם יש לכם חמאה, מרשמלו, פצפוצי אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חטיפי אורז מייפל בייקון, פצפוצי אורז עם טוויסט, ו חטיפי אורז פצפוצי אורז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9×13 מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או נייר קלף. לחלופין, אתה יכול להשתמש בנייר כסף רגיל לשפשף אותו בנדיבות עם חמאה נוספת. יש גם מוכן גיליון נוסף של רדיד nonstick או קלף.
שים את הדגנים בקערת ערבוב גדולה ולהניח בצד.הערה: המתכון המקורי מורה לך לשמן את הקערה. שכחתי לעשות את זה ולא היו לי בעיות עם דבק. זה נראה כמו רעיון טוב. though.In סיר גדול לא מקל, להמס את החמאה וסירופ מייפל יחד, תוך ערבוב כל הזמן. מרתיחים בעדינות במשך שתי דקות על אש בינונית, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום ומרתיחים עוד 30 שניות.
מוסיפים את המרשמלו ומערבבים עד שנמסו, ואז שופכים תערובת על הדגנים ומערבבים היטב.
הניחו את הסדין הנוסף (או קלף או נייר מרופד בחמאה) על תערובת הדגנים ולחצו בחוזקה.
בואו להתקרר לחלוטין.הרם מן המחבת לחתוך ריבועים או ברים.