חטיפי בוטנים מלוחים ומתוקים
המתכון לבוטנים מתוקים ומלוחים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 2 שעות ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, קרמל, עוגיות שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו מתוק ומלוח לא לאפות חטיפי חמאת בוטנים, חטיפי בוטנים מלוחים, ו מלוחים-מתוקים אורן אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית ריסוס וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס בישול (ללא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, 1/2 כוס חמאה, וניל וביצה עד צורות בצק רך. לחץ במחבת.
בינתיים, בסיר 1-ליטר, קרמל חום, 2 כפות חמאה וחלב מרוכז על אש בינונית-נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל נמסים.
הסר מהחום. בזהירות לשפוך מילוי מעל קרום אפוי חלקית; להפיץ באופן שווה.
אופים 15 עד 18 דקות או עד מילוי הוא מבעבע. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.