חטיפי בייקון עם קצפת חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 870 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך בייקון, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שוקו חם עם חמאת בוטנים קצפת, עוגיות תות עם נענע וקצפת, ו פודינג שוקולד טבעוני עם חמאת בוטנים קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקוביות: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד פריך, 9 עד 11 דקות; לנקז על מגבות נייר. דק קוצצים 2 פרוסות של בייקון בערך לקצוץ 4 פרוסות; להפריש.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. דופק את הקמח, אבקת אפייה, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון לשלב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מוסיפים את החלב, וניל ובייקון קצוץ דק ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד. להפוך על משטח מקומח קלות לטפוח לתוך מלבן 5-by-7 1/2 אינץ'.
לגזור 6 סיבובים עם חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ'; לארגן כ 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מוכן.
מברשת את צמרות קלות עם חלב ומפזרים סוכר מגורען ובוטנים קצוצים.
אופים עד shortcakes הם נפוחים וזהב חום, 15 עד 18 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
בינתיים, להפוך את הקצפת: לנצח את השמנת הכבדה, סוכר ממתקים, חמאת בוטנים ווניל בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות רכות טופס; לקרר עד מוכן לשימוש.
מערבבים את הסוכר מגורען, 3 כפות מים ואת הקרם של טרטר בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מערבלים את המחבת מדי פעם אבל לא ערבוב, עד התערובת היא ענבר אור, על 7 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בזהירות את הקרם הכבד ואת הרום (התערובת תהיה בועה). חזור לחום בינוני ומבשל עד מעט מעובה, על 1 דקה; מוסיפים את הבננות וקותלי חזיר קצוצים בערך.
נתחלק ברווחים. למעלה עם תערובת בננה וחמאת בוטנים קצפת.