סלק, גבינת עיזים וסלט אבוקדו
סלק, גבינת עיזים וסלט אבוקדו נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סירופ מייפל, פלפל, גרידת תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים, ארוחת ערב: סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים, ו סלט סלק קלוי עם אבוקדו, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים עם ויניגרט דיז'ון דבש (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ סלק הגבעולים 1 אינץ'; לשטוף בעדינות, ולמקם 3 1/2-qt. סיר עם מים לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
הסר סלק מחום; לנקז, לשטוף, להתקרר לחלוטין (כ -25 עד 30 דקות). מקלפים וחותכים סלק לשמונים.
להקציף יחד גרידת תפוז הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף שמן זית בזרם איטי, יציב, לטאטא עד מעורבב.
קו מגש הגשה עם גרגיר הנחלים. מסדרים סלק ופרוסות אבוקדו בשורות מתחלפות (2 כל אחד) על גבי גרגיר הנחלים.
מפזרים גבינת עיזים, בצל ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
* 1 (6-עוז.) חבילת תרד תינוק טרי ניתן להחליף.