חטיפי ביצה משמשים
חטיפי ליקר ביצים משמש לוקח מסביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 397 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו משקה זול למדי. אם יש לכם שקדים, משמשים, עוגיות ג'ינג'רנאפ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אהבת ליקר ביצים {: חטיפי עוגת גבינה ליקר ביצים}, חטיפי ביצה עם זיגוג ביצה, ו חטיפי עוגיות ליקר ביצים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את פירורי העוגיות המרוסקים, השקדים והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 11 אינץ ' לא משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
קוצצים 8 עוז. שוקולד לבן. בסיר קטן ממיסים שוקולד קצוץ; מגניב.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את השוקולד המומס והברנדי. היכו בהדרגה בביצה.
מוסיפים ביצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית אפייה בתבנית אפייה גדולה יותר; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת גדולה יותר.
אופים, לא מכוסים, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר (התערובת תנענע).
מוציאים את תבנית האפייה מאמבט המים; מצננים על רשת. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד המשרד. קוצצים וממיסים את השוקולד שנותר;מזלפים מעל.
חותכים לסורגים. מקררים שאריות.