קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםחג המולד
מגזין

חטיפי ביצה משמשים

חטיפי ביצה משמשים
חטיפי ליקר ביצים משמש לוקח מסביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 397 קלוריות. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו משקה זול למדי. אם יש לכם שקדים, משמשים, עוגיות ג'ינג'רנאפ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אהבת ליקר ביצים {: חטיפי עוגת גבינה ליקר ביצים}, חטיפי ביצה עם זיגוג ביצה, ו חטיפי עוגיות ליקר ביצים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את פירורי העוגיות המרוסקים, השקדים והחמאה. לחץ על החלק התחתון של 11 אינץ ' לא משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
אופים בחום של 350 למשך 8-10 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
קוצצים 8 עוז. שוקולד לבן. בסיר קטן ממיסים שוקולד קצוץ; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מפזרים משמשים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את השוקולד המומס והברנדי. היכו בהדרגה בביצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ביצה; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
מניחים תבנית אפייה בתבנית אפייה גדולה יותר; הוסף 1 אינץ'. של מים רותחים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים, לא מכוסים, בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר (התערובת תנענע).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים את תבנית האפייה מאמבט המים; מצננים על רשת. מכסים ומקררים במשך 2 שעות או עד המשרד. קוצצים וממיסים את השוקולד שנותר;מזלפים מעל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
חותכים לסורגים. מקררים שאריות.