גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים Mincemeat, ריבה פירור ברים, ו ברי פירור תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד: קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וסודה לשתייה. ממיסים חמאה או מרגרינה על אש נמוכה ומערבבים עד מעורבב היטב. הניחו בצד 2 כוסות של תערובת זו.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
להפיץ את שאריות תערובת שיבולת השועל באופן שווה לתוך ungreased 15 X 10 x 1 אינץ תבנית אפייה לטפוח למטה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים את זה בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מערבבים לימון או קליפת תפוז לתוך mincemeat או מילוי עוגת פירות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
מילוי פאי
בשר טחון
פירות
לימון
5
מורחים מילוי בזהירות על קרום אפוי חם.
מרכיבים שתצטרך
קרום
6
מפזרים את תערובת שיבולת השועל השמורה על המילוי. תערובת שיבולת שועל פט מאוד בעדינות על מילוי.
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד העליון הוא זהב. מחבת מגניבה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
מערבבים יחד 1 סוכר קונדיטורים כוס, 1/4 כפית וניל, ו 1 עד 2 כף חלב.