קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי בשר טחון

חטיפי בשר טחון
גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים Mincemeat, ריבה פירור ברים, ו ברי פירור תאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד: קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וסודה לשתייה. ממיסים חמאה או מרגרינה על אש נמוכה ומערבבים עד מעורבב היטב. הניחו בצד 2 כוסות של תערובת זו.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
להפיץ את שאריות תערובת שיבולת השועל באופן שווה לתוך ungreased 15 X 10 x 1 אינץ תבנית אפייה לטפוח למטה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים את זה בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים לימון או קליפת תפוז לתוך mincemeat או מילוי עוגת פירות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מילוי פאימילוי פאי
בשר טחוןבשר טחון
פירותפירות
לימוןלימון
5
מורחים מילוי בזהירות על קרום אפוי חם.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
מפזרים את תערובת שיבולת השועל השמורה על המילוי. תערובת שיבולת שועל פט מאוד בעדינות על מילוי.
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד העליון הוא זהב. מחבת מגניבה על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
מערבבים יחד 1 סוכר קונדיטורים כוס, 1/4 כפית וניל, ו 1 עד 2 כף חלב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
סוכרסוכר
חלבחלב
2
מוסיפים חלב קצת בכל פעם כדי לקבל עקביות טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב