חטיפי גבינת שמנת I
חטיפי גבינת שמנת I לוקחים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 31 אגורות למנה , תקבלו ארוחה שמגישה 24. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 2 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 222 קלוריות . 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תערובת עוגה, סוכר קונדיטורים, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12% , וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: חטיפי גבינת שמנת לימון , חטיפי דלעת גבינת שמנת וחטיפי גבינת קרם לימון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית גיליון בגודל 15X10 אינץ'.
מערבבים יחד תערובת עוגה, חמאה או מרגרינה, וביצה אחת. מהדקים את התערובת לתבנית.
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת, 2 ביצים וסוכר קונדיטורים.
יוצקים את התערובת על גבי תערובת העוגה.
אופים במשך 15 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל-300 מעלות פרנהייט (150 מעלות צלזיוס), ואופים במשך 30 עד 35 דקות. מצננים, וחותכים לריבועים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Domaine Carneros Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
![דומיין קרנרוס ברוט]()
דומיין קרנרוס ברוט
בציר המתוארך בכל שנה, Domaine Carneros Brut Cuvée מייצג את מיטב הפינו נואר והשרדונה של קרנרוס שיוצרו ליין מבעבע קלאסי. הכינוי הוא 100% קרנרוס. הברוט התיישן בבקבוק במשך שלוש שנים לפני השחרור. זה ימשיך לפתח עומק ומורכבות נוספים ככל שהוא יתבגר. לקוויה זו ניחוחות של פרחי אחו, אגסים וקליפת הדרים משופרים עם תווים של טוסט, וניל ותבלינים. היין בנוי בצורה אלגנטית, עשיר, עגול ובעל טעם עם גימור קרמי ארוך המהווה את סימן ההיכר של יינות דומיין קרנרוס. מוגש יפה עם גבינות שמנת כפולות או משולשות, הוא גם מתאים במיוחד עם צדפות, רכיכות, דגים, עופות, מטבח אסיאתי וקליפורניה.