חטיפי גרנולה ורמונט
חטיפי גרנולה ורמונט עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, גרעיני חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה לדרך.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו 8 × 8 אינץ תבנית אפייה עם רדיד שאינו מקל.
מניחים שיבולת שועל וגרעינים חמניות על גיליון עוגיות וטוסט במשך 5 דקות.
מפזרים קוקוס על גיליון עוגיות עם שיבולת שועל וזרעים; טוסט כל עוד 3-5 דקות או עד קוקוס הוא ארומטי ומתחיל חום סביב הקצוות-לפקוח עין על זה!.
מניחים שיבולת שועל קלויה/זרעים / תערובת קוקוס בקערת ערבוב גדולה; מערבבים במלח, שקדים ומשמש.
מניחים חמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום בסיר. להפוך את החום בינוני ומערבבים לערבב כמו חמאה נמסה.
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת להגיע לרתיחה עדינה. מרתיחים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. על מדחום - קצת מעל שלב "כדור רך".
הסר מהחום. מערבבים וניל לתוך סירופ חם, ואז לשפוך סירופ לתוך קערת ערבוב עם תערובת שיבולת שועל ומערבבים לשלב. בשלב זה, ייתכן שתרצה לזרוק כמה שבבים לבנים. הם יימסו, אבל רק תן להם לעשות את הדבר שלהם ולא לעורר שבבי נמס לתוך הבלילה.לחץ בחוזקה לתוך המחבת מרופדת רדיד.
אופים במשך 5 דקות. מבלי להסיר מחבת, ציון לתוך 9 ריבועים או 6 מלבנים בעוד עדיין חם. בשלב זה, הסורגים יהיו חמים, מתפוררים ורכים.
תן להם להתקרר לחלוטין. כאשר הם מגניבים, להרים קלף ולהסיר מהמחבת. הם צריכים להיות די מוצקים בשלב זה, אבל אם אתה רוצה אותם להיות אפילו יותר מוצק, למקם אותם במקרר.