קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי גרנולה ורמונט

חטיפי גרנולה ורמונט
חטיפי גרנולה ורמונט עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, גרעיני חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה לדרך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו 8 × 8 אינץ תבנית אפייה עם רדיד שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים שיבולת שועל וגרעינים חמניות על גיליון עוגיות וטוסט במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מפזרים קוקוס על גיליון עוגיות עם שיבולת שועל וזרעים; טוסט כל עוד 3-5 דקות או עד קוקוס הוא ארומטי ומתחיל חום סביב הקצוות-לפקוח עין על זה!.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים שיבולת שועל קלויה/זרעים / תערובת קוקוס בקערת ערבוב גדולה; מערבבים במלח, שקדים ומשמש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מניחים חמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום בסיר. להפוך את החום בינוני ומערבבים לערבב כמו חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת להגיע לרתיחה עדינה. מרתיחים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. על מדחום - קצת מעל שלב "כדור רך".
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
הסר מהחום. מערבבים וניל לתוך סירופ חם, ואז לשפוך סירופ לתוך קערת ערבוב עם תערובת שיבולת שועל ומערבבים לשלב. בשלב זה, ייתכן שתרצה לזרוק כמה שבבים לבנים. הם יימסו, אבל רק תן להם לעשות את הדבר שלהם ולא לעורר שבבי נמס לתוך הבלילה.לחץ בחוזקה לתוך המחבת מרופדת רדיד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים במשך 5 דקות. מבלי להסיר מחבת, ציון לתוך 9 ריבועים או 6 מלבנים בעוד עדיין חם. בשלב זה, הסורגים יהיו חמים, מתפוררים ורכים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
תן להם להתקרר לחלוטין. כאשר הם מגניבים, להרים קלף ולהסיר מהמחבת. הם צריכים להיות די מוצקים בשלב זה, אבל אם אתה רוצה אותם להיות אפילו יותר מוצק, למקם אותם במקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי