חטיפי גרנולה תוצרת בית
צריך ארוחת בוקר צמחונית? חטיפי גרנולה תוצרת בית יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 306 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמוציות, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה תוצרת בית, חטיפי גרנולה תוצרת בית, ו חטיפי גרנולה תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 על 12 אינץ צלחת אפייה ו בשורה אותו עם נייר קלף.
לזרוק את שיבולת השועל, שקדים, קוקוס יחד על מחבת ואופים במשך 10 עד 12 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה.
מעבירים את התערובת לקערת ערבוב גדולה ומערבבים את נבט החיטה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
מניחים את החמאה, דבש, סוכר חום, וניל ומלח בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים לרגע, ואז לשפוך על תערובת שיבולת שועל קלוי.
מוסיפים את התאריכים, משמשים, חמוציות ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה. להרטיב את האצבעות ולחץ קלות על התערובת באופן שווה לתוך המחבת.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד חום זהוב בהיר. מגניב לפחות 2 עד 3 שעות לפני חיתוך לריבועים.