קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי לימון לחים

חטיפי לימון לחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: חטיפי לימון לחים, חטיפי קוקוס גרהם, ו ברים גרהם צב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב פירורי קרקר גרהם, חמאה רכה או מרגרינה, ו 2 כפות סוכר. הקש תערובת על החלק התחתון של מחבת אפייה משומנת 9 x 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מקציפים ביצים, סוכר, קמח ומיץ לימון. (אם התערובת עבה מדי, מים ניתן להוסיף דק זה.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
5
יוצקים את התערובת על קרום קרקר גרהם חם.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי קרקר גרהםקרום פאי קרקר גרהם
6
אופים במשך 25 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אבק העליון עם סוכר ' ממתקים. לאחר הקירור, לחתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר