חטיפי לימון לחים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. מתכונים דומים: חטיפי לימון לחים, חטיפי קוקוס גרהם, ו ברים גרהם צב.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב פירורי קרקר גרהם, חמאה רכה או מרגרינה, ו 2 כפות סוכר. הקש תערובת על החלק התחתון של מחבת אפייה משומנת 9 x 13 אינץ'.
מקציפים ביצים, סוכר, קמח ומיץ לימון. (אם התערובת עבה מדי, מים ניתן להוסיף דק זה.)
יוצקים את התערובת על קרום קרקר גרהם חם.
אופים במשך 25 דקות, או עד חום זהוב.
אבק העליון עם סוכר ' ממתקים. לאחר הקירור, לחתוך לריבועים.