קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי עוגת גבינה שוקולד-שקדים

חטיפי עוגת גבינה שוקולד-שקדים
מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 181 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, יוגורט יווני, גבינת שמנת 3 פחות שומן, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: שקדים שמחה עוגת גבינה ברים, חטיפי עוגת גבינה שקדים, ו שטרויזל שקדים-חטיפי עוגת גבינה דובדבנים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שקלו או כף קלות קמח לכוס מדידה יבשה; מפלסים בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
שלב בקערה בינונית קמח, 1/4 כוס שקדים טחונים ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מפזרים תערובת קמח לתבנית אפייה מתכתית מרובעת בגודל 8 אינץ ' מרופדת בנייר אפייה ומצופה בתרסיס אפייה; לחץ קלות על תערובת לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות או עד להזהבה. קרום מגניב לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים גבינות שמנת בקערה בינונית; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים סוכר, יוגורט, וניל וקורטוב מלח; מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מוסיפים ביצה; מקציפים 1 דקה או עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
יוצקים תערובת על קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
12
מניחים שוקולד צ ' יפס וחלב בקערה קטנה חסינת מיקרוגל. מיקרוגל בגובה 30 שניות או עד להמסה, תוך ערבוב לאחר 15 שניות; מערבבים תערובת עד לקבלת תערובת חלקה. תערובת שוקולד בובה על ידי כפית מעל תערובת גבינה; מערבולת יחד באמצעות קצה סכין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מפזרים 2 כפות שקדים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
14
אופים בחום של 325 למשך 30 דקות או עד שכמעט מתייצבים באמצע. מצננים לחלוטין על רשת. מכסים ומקררים 8 שעות או עד לילה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות