תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל חטיפי גרנולה פקאן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-335 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חטיפי פקאן גרנולה, חטיפי גרנולה פירות ופקאן, ו חטיפי גרנולה משמשים וטבעוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F. מרססים תבנית אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ' עם ריסוס לא-מקל וממססים את התחתית בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, הקוקוס, הפקאן, הצימוקים והמשמשים המיובשים. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
זילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, סוכר חום, ודבש. הכה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל, ומכים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה רק עד בשילוב. מערבבים בתערובת שיבולת שועל עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
לחץ על התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד העליון הוא זהוב ואת הקצוות הם בצבע חום קל, על 25 דקות. הסורגים יהיו רכים מאוד ישר מהתנור, אבל יתייצבו ככל שיתקררו. לקרר אותם לחלוטין על מתלה חוט, ואז לחתוך לסורגים. הם ישמרו עד 10 ימים מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.