חטיפי פקאן גרנולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל חטיפי גרנולה פקאן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-335 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חטיפי פקאן גרנולה, חטיפי גרנולה פירות ופקאן, ו חטיפי גרנולה משמשים וטבעוניים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F. מרססים תבנית אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ' עם ריסוס לא-מקל וממססים את התחתית בנייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, הקוקוס, הפקאן, הצימוקים והמשמשים המיובשים. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, סוכר חום, ודבש. הכה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל, ומכים עד incorporated.
בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה רק עד בשילוב. מערבבים בתערובת שיבולת שועל עם כף עץ.
לחץ על התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
אופים עד העליון הוא זהוב ואת הקצוות הם בצבע חום קל, על 25 דקות. הסורגים יהיו רכים מאוד ישר מהתנור, אבל יתייצבו ככל שיתקררו. לקרר אותם לחלוטין על מתלה חוט, ואז לחתוך לסורגים. הם ישמרו עד 10 ימים מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.