תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל חטיפי גרנולה פקאן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חמאה, סוכר חום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-335 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חטיפי פקאן גרנולה, חטיפי גרנולה פירות ופקאן, ו חטיפי גרנולה משמשים וטבעוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-350 ° F. מרססים תבנית אפייה בגודל 13 x 9 אינץ ' עם ריסוס לא-מקל וממססים את התחתית בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את שיבולת השועל, הקוקוס, הפקאן, הצימוקים והמשמשים המיובשים. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, קינמון, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשים
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוח נוסף אופציונלי
זילוף בצורת לב
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, סוכר חום, ודבש. הכה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל, ומכים עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
(קיבלר)
5
בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה רק עד בשילוב. מערבבים בתערובת שיבולת שועל עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
לחץ על התערובת באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד העליון הוא זהוב ואת הקצוות הם בצבע חום קל, על 25 דקות. הסורגים יהיו רכים מאוד ישר מהתנור, אבל יתייצבו ככל שיתקררו. לקרר אותם לחלוטין על מתלה חוט, ואז לחתוך לסורגים. הם ישמרו עד 10 ימים מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'