חטיפי פקאן חמוציות
חטיפי פקאן חמוציות דורשים בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 197 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-12 ומחירו 56 סנט למנה מנות. זה עובד היטב בתור תוספת במחיר סביר מאוד. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ חמוציות, דבש, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו חטיפי פקאן חמוציות לעוסים , חטיפי פקאן חמוציות שוקולד לבן וחטיפי חלבון חמוציות דלעת תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל והסוכר החום. מערבבים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד 2/3 כוס. טפחו את שאר התערובת על החלק התחתון של 9 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מערבבים את החמוציות, 7 כפות מיץ חמוציות, צימוקים, דבש, תחליף סוכר, קינמון וציפורן. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 10-12 דקות או עד שהגרגרים קופצים.
מערבבים את עמילן התירס ומיץ החמוציות הנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת פירות יער. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
יוצקים את המילוי על הקרום.
מפזרים אגוזי פקאן ותערובת שיבולת שועל שמורה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
חותכים לריבועים. שומרים במקרר.