חטיפי קוקוס-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ברים קוקוס פקאן. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו חטיפי פאי פקאן קוקוס, חטיפי פקאן קוקוס, ו קוקוס לעיס-חטיפי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מכים חמאה, סוכר מגורען ומלח 1/4 כפית עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. מערבבים 1 קמח כוס. טפיחה בתחתית מחבת מרובעת ungreased, 9x9x2 אינץ'.
אופים 12 עד 17 דקות או עד חום בהיר מאוד.
בינתיים, בקערה בינונית, להכות ביצים מעט עם מקציף חוט. מערבבים וניל. בהדרגה לנצח בסוכר חום רק עד מעורבב. לנצח 2 כפות קמח 1/2 כפית מלח; לערבב היטב. מערבבים בקוקוס ופקאנים. בזהירות כפית תערובת קוקוס באופן שווה על שכבה אפויה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב ומילוי מוגדר. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 4 שורות.