חטיפי קראמבל בוטנים
אם יש לך קמח זהב, ביצים, שיבולת שועל מהירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חמאת בוטנים וקרמבל שוקולד, שוקולד חמאת בוטנים שיבולת שועל קראמבל ברים, ו חמאת בוטנים גביע עוגיות בצק להתפורר ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (אם משתמשים במחבת כהה או לא דביקה, מחממים תנור ל-325F). תחתית גריז וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, לנצח סוכר, חמאה, 2 ביצים, 1 כפית וניל, הקמח, קקאו, שיבולת שועל ואבקת אפייה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מערבבים בבוטנים. בקערה קטנה, להזמין תערובת 1 1/2 כוסות שיבולת שועל לציפוי. לחץ על שאריות תערובת שיבולת שועל בתחתית המחבת כדי ליצור קרום.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת במהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים 3 ביצים, חלב, חמאת בוטנים ו-1 כפית וניל. הכה במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד מעורב היטב. תערובת חמאת בוטנים כפית על תערובת שיבולת שועל במחבת; להפיץ באופן שווה לקצוות של מחבת. בזהירות להתפורר תערובת שיבולת שועל שמורה באופן שווה על פני שכבת חמאת בוטנים.
אופים 35 עד 45 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט, כ -30 דקות. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. חנות מכוסה במקרר.