חטיפי קרמל-פקאן
כרמל-פקאן ברים דורש כ 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 584 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר חום היטב, אבקת סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: חטיפי פקאן קרמל, חטיפי פקאן קרמל, ו חטיפי פקאן קרמל.
הוראות
מסדרים פקאנים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 5 עד 7 דקות או עד קלוי קלות. מגניב על מתלה תיל 15 דקות או עד מגניב לחלוטין.
קמח דופק, אבקת סוכר, ו 3/4 כוס חמאה במעבד מזון 5 עד 6 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. לחץ על פירור תערובת שווה על התחתונה ו 3/4 אינץ 'למעלה הצדדים של משומן קל כבד חובה אלומיניום לסכל מצופה 13-x 9 אינץ' פאן.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הקצוות משחימים קלות. מגניב על מתלה תיל 15 דקות או עד מגניב לחלוטין.
להביא סוכר חום, דבש, 2/3 כוס חמאה, וקצפת לרתיחה ב 3-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים פקאנים קלויים, וכפית מילוי חם לתוך קרום מוכן.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד זהב תוסס. מגניב על מתלה תיל 30 דקות או עד מגניב לחלוטין. כאשר מגניב לחלוטין, באמצעות רדיד אלומיניום כמו ידיות, בזהירות להרים את הטארט מהמחבת, ולהעביר מגש הגשה.