חטיפי שוקולד-קרמל
חטיפי שוקולד-קרמל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 24 . מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצים, שוקולד צ'יפס, תערובת עוגות מזון של בטי דוויל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו חטיפי שוקולד-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). בנדיבות גריז או לרסס בתחתית וצדדים של מחבת 13x9 אינץ'. בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, חמאה וביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורב היטב.
מערבבים בשיבולת שועל עד מתפורר (השתמש באצבעות במידת הצורך). מילואים 1 תערובת עוגה כוס. לחץ על הנותרים תערובת במחבת (השתמש פלסטיק לעטוף או נייר שעווה ללחוץ תערובת אם הוא דביק).
בסיר 2 ליטר כבד, קרמל חום וחלב מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד מומס.
יוצקים שכבת שוקולד במחבת.
מפזרים שבבי שוקולד ופקאנים. תערובת עוגה שמורה להתפורר לחתיכות קטנות; מפזרים מעל.
אופים 24 עד 29 דקות או עד בועות קרמל לאורך קצוות ותערובת עוגה על גבי מופיע פריך ויבש. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את הסורגים. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות. עבור ברים, לחתוך 6 שורות על ידי 4 שורות. אחסן היטב.