חידקן במרינדה עם סלט חומוס מרוקאי
אם יש לך רוזמרין, פלפלים, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט קוסקוס וחומוס מרוקאי, סלט חצילים וחומוס מרוקאי, ו סלט שעורה חומוס מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים ב spice grinder ולעבד עד הקרקע דק.
מוסיפים פטרוזיליה ו-4 המרכיבים הבאים לבלנדר. עם בלנדר פועל, בהדרגה להוסיף שמן להתמזג עד צורות מחית גס. מתבלים לפי הטעם במלח. האם קדימה Charmoula יכול להתבצע 1 יום קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני השימוש.
מניחים דגים על צלחת גדולה.
יוצקים 3/4 כוס charmoula מעל דגים, פונה מעיל. מכסים ומקררים דגים לפחות 1 שעה ועד 1 יום. מכסים ומקררים הנותרים charmoula להשתמש כמו רוטב לסלט.
פלפלים Char ישירות מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים.
העברה לשקית נייר ולאטום בחוזקה; תן לעמוד 15 דקות. פיל, זרע, ופלפלים קוצצים. לחם קלוי ישירות מעל להבת גז או ב-broiler עד פריך חרוך כתמים משני הצדדים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקרוע לחתיכות בגודל ביס.
מניחים פלפלים, חתיכות לחם קרוע, חומוס, ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
הוסף 3/4 כוס שמורות charmoula; לזרוק מעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים עם המרינדה עדיין נצמדים על פני השטח ומבשלים עד חום, כ 3 דקות לכל צד.
להעביר מחבת לתנור ודגים צלויים עד מבושל דרך, כ 8 דקות.
מחלקים סלט מרוקאי בין 6 צלחות. למעלה כל חלק עם פילה חדקן לשרת.