חיתוך ידני Spaetzle
חתך ביד Spaetzle עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו Spaetzle, Spaetzle, ו מסננת Spaetzle (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח והמלח. בקערה אחרת, הכה את חלמוני הביצה עם כל הביצים והשמנת. מערבבים את תערובת הביצים לתוך הקמח עד שהבצק נוצר. ללוש ולעצב את הבצק לכדור חלק. לשטח את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
חותכים את הבצק לרבעים. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד רבע מהבצק 1/8 אינץ ' עבה.
חותכים את הבצק לרצועות 3 אינץ ' רחב.
חותכים כל רצועה לרוחב לתוך אטריות 1/8 אינץ ' רחב ולהעביר גיליון אפייה. חזור עם הבצק הנותר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד מכרז, כ 4 דקות; ניקוז.
מוסיפים את החמאה לסיר וממיסים על אש נמוכה.
מוסיפים את האטריות ואת עלי הסלרי וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
הפוך קדימה: הבצק spaetzle יכול להיות בקירור בן לילה.
בואו לחזור לטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.