קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלב-שוקולד סירים דה קרם

חלב-שוקולד סירים דה קרם
אם יש לכם שוקולד מריר, שוקולד חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חלב-שוקולד סירים דה קרם, סירי שוקולד דה קרם, ו סירי שוקולד דה קרם.

הוראות

1
בקערה חסינת חום גדולה, לשלב את החלב שוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
בסיר בינוני, להביא את החלב, שמנת כבדה וסוכר לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הסוכר הוא מומס. בקערה בינונית חסינת חום, להקציף את חלמוני הביצה. בהדרגה לטאטא במחצית השמנת החמה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
לטאטא את תערובת ביצה וקרם לתוך הסיר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב עם כף עץ, עד פודינג מעילים את החלק האחורי של הכף, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
יוצקים את פודינג על השוקולד ולתת לעמוד במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5
מעבירים את התערובת לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים את התערובת לתוך שמונה ramekins 4-אונקיה ומקררים עד צונן, 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
תן את סירי de crme לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
8
מקשטים עם קרם frache שבבי שוקולד; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד