אם יש לך קמח לא סופג, ביצה לבן, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם חלה, לחם חלה, ו לחם חלה.
הוראות
1
ממיסים את הדבש במים בקערת ערבוב גדולה, ומערבבים בשמרים. הגדר את התערובת בצד עד שמרים יוצר שכבת שמנת על גבי, על 15 דקות. מערבבים במלח, 2/3 כוס שמן זית, וביצים מוכות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את הקמח 1 כוס בכל פעם עד שהבצק מעט דביק, אבל לא דביק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
3
להפוך אותו על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, על 10 דקות. משמן קלות קערה, מניח את הבצק בקערה, הופך את הבצק על פני כמה פעמים לשמן את פני השטח, ואז לתת לעלות עד הוכפל במקום חם, ללא טיוטה, על 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
כדי להפוך את הלחם, אגרוף את הבצק, לחתוך אותו ל 2 חתיכות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
5
חותכים את החתיכה הראשונה ל 4 חלקים שווים. מניחים את החלק השני בצד תחת מטלית כדי למנוע התייבשות בזמן שאתה צמה את הכיכר הראשונה.
6
כדי לקלוע את כיכר 4 גדיל הראשון, לגלגל את 4 חתיכות של בצק לחבלים דקים על רוחב האגודל, ועל 14 סנטימטרים. הפוך את החלק העליון והתחתון של כל חבל דק יותר מאשר באזור האמצעי. לצבוט את צמרות 4 חבלים יחד, ולאוורר את 4 חבלים החוצה כך שהם לא נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
7
כדי לעשות "מתחת ל-2, מעל 1 צמה," לקחת את החבל השמאלי ביותר, ולהעביר אותו ימינה כדי לחצות מתחת 2 החבלים הבאים, ולאחר מכן להעביר אותו שמאלה כדי לחצות בחזרה על הגדיל מיד לשמאלו. קח את הגדיל הימני הרחוק, והעבר אותו שמאלה וחצה אותו מתחת לשני הגדילים לשמאלו( הם כבר חצו מן הצמה הקודמת); ואז להעביר אותו ימינה כדי לחצות בחזרה על הגדיל מיד ימינה. חזור עד 4 גדילים קלועים יחד כל הדרך עד הסוף, וצבוט את הקצוות בחוזקה יחד. חזור על הצעדים כדי לקלוע את הכיכר השנייה, ולתת את הלחם הקלוע לעלות במשך 1 שעה.
8
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ומסדרים אפייה קו עם נייר קלף.