חלף עם עוגת הרוח
אם יש לך אבקת אפייה, קמח עוגה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. עם כפית נסו קבב טלה רוח מעושן, עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), ו עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים מים קרים וחלמון ביצה יחד עד שהתערובת עושה 1 ליטר-לפחות 10 דקות. מוסיפים לאט סוכר ווניל לתערובת חלמון ביצה, מכים לפחות 7 דקות יותר.
לנפות את קמח העוגה, אבקת אפייה, ומלח יחד. מקפלים לתוך תערובת חלמון ביצה.
מקציפים חלבונים עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס. מקפלים שליש מהתערובת לבן ביצה לתוך הבלילה כדי להבהיר; מקפלים בחלבונים הנותרים.
יוצקים את הבלילה למחבת שפופרת ungreased.
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות עם קצה האצבע, על 50 דקות. הפוך כדי להתקרר במחבת במשך 1 שעה. לשחרר צדדים ולשדל מחבת.