חלצי חזיר ממולאים עם דלעת חמאה וגבינה כחולה
ירך חזיר ממולא עם דלעת חמאה וגבינה כחולה לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 74 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 558 קלוריות. מתכון זה משמש 6. אם יש לך בייקון, בצל, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. הציון הזה מרהיב. נסו פילה חלצי חזיר דלעת תפוחים וחמאה, חלצי חזיר קלויים עם תפוחי אדמה ודלעת חמאה, ו רוזמרין ושום חזיר קרום עם דלעת חמאה ותפוחי אדמה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס. מצפים תבנית צלייה בתרסיס בישול.
מבשלים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מוציאים מהתבנית, שומרים שומן בתבנית ומתפוררים לחתיכות קטנות. לאותו מחבת, מוסיפים סקווש ובצל ומבשלים 3 דקות, עד שהבצל רך.
מסירים מהאש, מוסיפים לקערה גדולה עם הבייקון המתפורר, פירורי הלחם, 1/2 כוס הגבינה הכחולה, 2 כפות המרווה, 1/2 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל שחור.
חזיר פרפר על משטח שטוח ולהפיץ מלית באופן שווה על בשר.
מגלגלים חזיר וקושרים בחוט מטבח במרווחים של 2 אינץ'. מתבלים חזיר בכל מקום במלח ופלפל שחור ומעבירים לתבנית מוכנה. צולים 15 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -325 מעלות צלזיוס ואפו 45 דקות נוספות, עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 160 מעלות צלזיוס לבינוני-טוב.
תנו לחזיר לנוח 10 דקות לפני שחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'.
בסיר קטן, מקציפים יחד מרק עוף, שרי וקורנפלור. מניחים מחבת על אש בינונית ומביאים לרתיחה.
מוסיפים הנותרים 2 כפות גבינה כחולה כף מרווה ומבשלים 1 דקה, עד רוטב מסמיך.
מסירים מהאש ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.
מגישים 1/2 מהחזיר כשכל הרוטב בכפית מעל. שמור את החזיר שנותר לקזדילות.