חלצי חזיר צלוי עם רוטב תאנים
חלצי חזיר צלוי עם רוטב תאנים הוא מאכל שמגיש 16 אנשים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 27 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 251 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ תפוזים, צלי חזיר מגולגל, תאנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 68% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: קציצות חזיר צלויות תפוחים , צלעות חזיר מזוגגות מייפל עם רוטב תמרים וקוסקוס קלוי עם צנוברים , ומכסה חזיר בבישול איטי עם רוטב תפוחי טימין ועלי נענע .
הוראות
בסיר גדול מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
מסירים מהאש. מכסים ומבשלים למשך שעה. מסננים תאנים, זורקים את הלימון, מקל הקינמון והציפורן. שומרים נוזל ומניחים בצד.
מפזרים צלי עם מלח, קינמון טחון ופלפל.
מניחים את הצלי על רשת בתבנית צלייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך שעה. בקערה קטנה, מערבבים את מיץ התפוזים, הדבש והנוזל השמורה; להבריש מעל בשר חזיר.
אופים 30-60 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם מבסוטים.
מוציאים בשר לצלחת הגשה; להתחמם. הסר שומן ממיצי בישול; להעביר לסיר גדול.
מערבבים עמילן תירס ומרק עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה לתוך המחבת. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.