חלצי חזיר קלויים בריאים יותר
חלצי חזיר קלויים בריאים יותר עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 26 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם רוזמרין, שום, מלח ופלפל גרוס, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 96%. הציון הזה נהדר. נסו ירך חזיר צלוי עם ויניגרט שום קלוי, ירך חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרסקים שום עם רוזמרין, מלח ופלפל ליצירת עיסה. פירס בשר עם סכין חדה בכמה מקומות ולחץ על הדבק שום לתוך פתחים. משפשפים בשר עם תערובת השום שנותרה ו -2 כפות שמן זית.
מכניסים את חלצי החזיר לתבנית צלייה ומבשלים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, מתבשלים עם מיצי מחבת מספר פעמים.
מוסיפים למחבת את הגזר, תפוחי האדמה והשומר ומזלפים 2 כפות שמן זית. מתבלים עם יותר מלח ופלפל. ממשיכים לצלות עד שהחזיר כבר לא ורוד במרכז, בערך 1 1/2 שעות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס).
יוצקים יין לתוך מחבת, ומביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות להשחמה של מזון את תחתית המחבת עם כף עץ.