קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום

חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום
חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 184 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם גסים, חרדל דיז'ון, חרדל גרגירי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 13 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו חלצי חזיר עשבי תיבול קלויים עם נבטי בריסל, שומר, תפוחים ו, נבטי בריסל עם בייקון, שום ושאלוט, ו נבטי בריסל עם שאלוט, שום ועגבניות מיובשות " בא (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בקערה בינונית מקציפים יחד את חרדל הדיז ' ון, החרדל הגרגרי, הגרידה והמיץ מאחד הלימונים, היין הלבן, הטימין הטרי והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
קליפות מלימוןקליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את ירך חזיר ישירות לתוך התערובת, להחליק אותו על הבשר כמו להדביק. מקררים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, הסר את המחבת מהאש הישירה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוציאים את חלצי החזיר מהקערה ומשאירים אחריהם עודף תערובת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שמרו את תערובת החרדל. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ומניחים בזהירות את חלצי החזיר בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מחזירים את המחבת לאש ומשחימים את החזיר, מבלי להזיז אותו, למשך 3 דקות. השתמש בזוג מלקחיים למטבח (או בשתי כפות גדולות) כדי לסובב בעדינות (אך בתקיפות) את החזיר סיבוב 1/4 בשמן. חזור על תהליך זה הופך את החזיר כל 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בינתיים זורקים את שיני השום, נבטי הבריסל ושאלוט בקערה עם יתרת שמן הזית והיין הלבן. מתבלים במלח ופתיתי הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים את הירקות באופן שווה בתחתית תבנית הצלייה. כשהחזיר שחום מכל הצדדים, מוציאים אותו מהמחבת ומניחים אותו על רשת בתבנית הצלייה. דאגו לפזר את הירקות כדי שהחום בתנור יוכל להסתובב סביב החזיר ומתחת לו בזמן שהוא מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
יוצקים את כל המרינדה שנותרה על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1
מניחים את תבנית הצלייה במרכז התנור ומבשלים 35 עד 45 דקות. בדוק את הטמפרטורה במרכז החלציים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אם תת-מבושל, מבשלים 5 עד 10 דקות נוספות ובודקים שוב.
3
מוציאים את החזיר מהתבנית ומאפשרים לו "לנוח" למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הניחו את תבנית הצלייה על גבי הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
5
שמים את האש נמוכה ומוסיפים את חומץ השרי ואת גרידת הלימון והמיץ הנותרים. מערבבים לתערובת עם הירקות. טועמים לתיבול ואז מפזרים את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6
מניחים את החזיר במרכז מגש (פרוס או שלם) וכף מעל את הירקות וכל נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות