חלצי חזיר קלויים עם נבטי בריסל, שאלוט ושום עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 184 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פירורי לחם גסים, חרדל דיז'ון, חרדל גרגירי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 13 שעות ו -15 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו חלצי חזיר עשבי תיבול קלויים עם נבטי בריסל, שומר, תפוחים ו, נבטי בריסל עם בייקון, שום ושאלוט, ו נבטי בריסל עם שאלוט, שום ועגבניות מיובשות " בא (מתכונים דומים).
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את ירך חזיר ישירות לתוך התערובת, להחליק אותו על הבשר כמו להדביק. מקררים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים 2 כפות שמן זית. כאשר השמן מתחיל לעשן, הסר את המחבת מהאש הישירה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוציאים את חלצי החזיר מהקערה ומשאירים אחריהם עודף תערובת חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
שמרו את תערובת החרדל. מתבלים את הבשר מכל הצדדים במלח ומניחים בזהירות את חלצי החזיר בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מחזירים את המחבת לאש ומשחימים את החזיר, מבלי להזיז אותו, למשך 3 דקות. השתמש בזוג מלקחיים למטבח (או בשתי כפות גדולות) כדי לסובב בעדינות (אך בתקיפות) את החזיר סיבוב 1/4 בשמן. חזור על תהליך זה הופך את החזיר כל 3 עד 4 דקות.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
בינתיים זורקים את שיני השום, נבטי הבריסל ושאלוט בקערה עם יתרת שמן הזית והיין הלבן. מתבלים במלח ופתיתי הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מניחים את הירקות באופן שווה בתחתית תבנית הצלייה. כשהחזיר שחום מכל הצדדים, מוציאים אותו מהמחבת ומניחים אותו על רשת בתבנית הצלייה. דאגו לפזר את הירקות כדי שהחום בתנור יוכל להסתובב סביב החזיר ומתחת לו בזמן שהוא מתבשל.