קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

חם choc-עוגות כתומות עם גלידה כתומה

חם choc-עוגות כתומות עם גלידה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארטים חמים choc-כתום עם גלידה כתומה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1056 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 33 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך קמח, קמח, גלגלית סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מיני צ'וק-עוגת גבינה כתומה, גלידת פודינג בננה צ'וק-א-בלוק, ו עוגות תאנה ושומשום עם קצפת פריחת תפוז.

הוראות

1
תכין את הגלידה קודם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
2
מחממים את החלב והקרם במחבת עד מתחת לנקודת הרתיחה. מערבבים יחד חלמונים וסוכר, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם. חזור למחבת, חימום בעדינות ערבוב עד מעובה. מערבבים את ההתלהבות ומיץ, וקריר. נטישה, ואז להקפיא עד מוצק. יכול להיות מורכב עד חודש קדימה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כדי להפוך את הבצק, קמח תוסס וחמאה במעבד מזון, ואז דופק בסוכר הדובדבן. דופק בגוון עם תערובת חלמון מספיק כדי להביא את המאפה יחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
תתגלגלו וקו 8 עמוק, פחי טארט בודדים. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מילוי טארטים עם קלף אפייה אפייה שעועית אפייה, ואופים עיוורים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר שעועית ונייר ואופים במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר מהתנור. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הפחים ולשבת על תבנית אפייה. הפעל תנור עד 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
למילוי, ממיסים שוקולד בקערה על מחבת של מים בקושי רותחים. לנצח את כל 2 ביצים, תוספת לבן וסוכר עד עבה וחיוור כ 5 דקות. מקפלים את השוקולד, חמאה מומסת וקמח, ולאחר מכן מחלקים בין טארטים.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
תן לתערובת להתיישב לכמה דקות, ואז לאפות במשך 25 דקות. השאירו להתקרר במשך 10 דקות תוך גריפת גלידה לתוך כדורים. אבק את עוגות עם קקאו קטן, העליון כל אחד עם כף גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טארט ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "