קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

חם לחצות לחמניות

חם לחצות לחמניות
לחמניות חמות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 385 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר ממתקים, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפוררים את השמרים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים 1 כוס מהחלב החם (החלב אמור להרגיש פשוט חם למגע אך לא חם). בעזרת חיבור וו הבצק מערבבים בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מוסיפים את הדבש, החמאה, 2 הביצים, הקמח, תערובת התבלינים, המלח והצימוקים. הפעל את המיקסר בעדינות לשפוך את כוס 1 הנותרים של חלב תוך ערבוב. הבצק צריך לבוא יחד כמו כדור רך לאחר כמה דקות של ערבוב. אם הוא דביק מדי הוסיפו כמה זילופים של קמח נוסף; אם זה קשה מדי הוסיפו עוד כמה טיפות חלב קר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הופכים את הבצק הרך הזה ישירות לתבנית גיליון ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן לזה לעלות עד להכפיל את גודלו בערך.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כאשר יש לו גודל כפול, להפוך את הבצק על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
חותכים את הבצק לשניים וכל חצי לשניים וכו'. עד שיש לך תריסר חתיכות. מעצבים את החלקים האלה לסיבובים בעזרת הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
הניחו את הסיבובים הללו במרווחים שווים זה מזה על פיסת קלף מקומחת על תבנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הגודל כמעט. (אם אתה לוחץ בעדינות עם האצבע על לחמניה זה צריך להקפיץ בחזרה אבל טביעת האצבע שלך צריך להישאר קצת.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מקציפים את הביצה הנותרת במזלג בקערה קטנה. מברישים בעדינות את התערובת הזו על כל אחת מהלחמניות. בעזרת סכין חדה לחתוך צורה צלב בחלק העליון של כל לחמניה. מלבד היותו דקורטיבי זה מאפשר ללחם לתפוח יפה כשהוא נאפה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
אופים כ -15 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
תן מגניב.
12
כשהוא קריר, קרח כל לחמניה עם הזיגוג בצורת צלב, בעקבות החתכים שלך והשתמש במרית שלך כדי לטפטף עליו ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מערבבים יחד את כל החומרים.
14
שים את הסוכר בקערה גדולה עם החלב. עבדו את הסוכר והחלב יחד עד לאיחוד, הוסיפו חלב נוסף 1 כפית בכל פעם, עד לקבלת זיגוג עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך