חם לחצות לחמניות
לחמניות חמות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 385 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר ממתקים, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מפוררים את השמרים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים 1 כוס מהחלב החם (החלב אמור להרגיש פשוט חם למגע אך לא חם). בעזרת חיבור וו הבצק מערבבים בעדינות יחד.
מוסיפים את הדבש, החמאה, 2 הביצים, הקמח, תערובת התבלינים, המלח והצימוקים. הפעל את המיקסר בעדינות לשפוך את כוס 1 הנותרים של חלב תוך ערבוב. הבצק צריך לבוא יחד כמו כדור רך לאחר כמה דקות של ערבוב. אם הוא דביק מדי הוסיפו כמה זילופים של קמח נוסף; אם זה קשה מדי הוסיפו עוד כמה טיפות חלב קר.
הופכים את הבצק הרך הזה ישירות לתבנית גיליון ומכסים בניילון.
תן לזה לעלות עד להכפיל את גודלו בערך.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
כאשר יש לו גודל כפול, להפוך את הבצק על משטח מקומח.
חותכים את הבצק לשניים וכל חצי לשניים וכו'. עד שיש לך תריסר חתיכות. מעצבים את החלקים האלה לסיבובים בעזרת הידיים.
הניחו את הסיבובים הללו במרווחים שווים זה מזה על פיסת קלף מקומחת על תבנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הגודל כמעט. (אם אתה לוחץ בעדינות עם האצבע על לחמניה זה צריך להקפיץ בחזרה אבל טביעת האצבע שלך צריך להישאר קצת.)
מקציפים את הביצה הנותרת במזלג בקערה קטנה. מברישים בעדינות את התערובת הזו על כל אחת מהלחמניות. בעזרת סכין חדה לחתוך צורה צלב בחלק העליון של כל לחמניה. מלבד היותו דקורטיבי זה מאפשר ללחם לתפוח יפה כשהוא נאפה.
אופים כ -15 דקות או עד להשחמה.
כשהוא קריר, קרח כל לחמניה עם הזיגוג בצורת צלב, בעקבות החתכים שלך והשתמש במרית שלך כדי לטפטף עליו ציפוי.
מערבבים יחד את כל החומרים.
שים את הסוכר בקערה גדולה עם החלב. עבדו את הסוכר והחלב יחד עד לאיחוד, הוסיפו חלב נוסף 1 כפית בכל פעם, עד לקבלת זיגוג עבה וחלק.