קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

חם לחצות לחמניות

חם לחצות לחמניות
לחמניות חמות יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 385 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג הפסחא. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר ממתקים, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו חם לחצות לחמניות, לחמניות חמות! חם לחצות לחמניות, ו חם לחצות לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפוררים את השמרים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים 1 כוס מהחלב החם (החלב אמור להרגיש פשוט חם למגע אך לא חם). בעזרת חיבור וו הבצק מערבבים בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מוסיפים את הדבש, החמאה, 2 הביצים, הקמח, תערובת התבלינים, המלח והצימוקים. הפעל את המיקסר בעדינות לשפוך את כוס 1 הנותרים של חלב תוך ערבוב. הבצק צריך לבוא יחד כמו כדור רך לאחר כמה דקות של ערבוב. אם הוא דביק מדי הוסיפו כמה זילופים של קמח נוסף; אם זה קשה מדי הוסיפו עוד כמה טיפות חלב קר.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
הופכים את הבצק הרך הזה ישירות לתבנית גיליון ומכסים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תן לזה לעלות עד להכפיל את גודלו בערך.
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כאשר יש לו גודל כפול, להפוך את הבצק על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
חותכים את הבצק לשניים וכל חצי לשניים וכו'. עד שיש לך תריסר חתיכות. מעצבים את החלקים האלה לסיבובים בעזרת הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
הניחו את הסיבובים הללו במרווחים שווים זה מזה על פיסת קלף מקומחת על תבנית. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הגודל כמעט. (אם אתה לוחץ בעדינות עם האצבע על לחמניה זה צריך להקפיץ בחזרה אבל טביעת האצבע שלך צריך להישאר קצת.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מקציפים את הביצה הנותרת במזלג בקערה קטנה. מברישים בעדינות את התערובת הזו על כל אחת מהלחמניות. בעזרת סכין חדה לחתוך צורה צלב בחלק העליון של כל לחמניה. מלבד היותו דקורטיבי זה מאפשר ללחם לתפוח יפה כשהוא נאפה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
אופים כ -15 דקות או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
תן מגניב.
12
כשהוא קריר, קרח כל לחמניה עם הזיגוג בצורת צלב, בעקבות החתכים שלך והשתמש במרית שלך כדי לטפטף עליו ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מערבבים יחד את כל החומרים.
14
שים את הסוכר בקערה גדולה עם החלב. עבדו את הסוכר והחלב יחד עד לאיחוד, הוסיפו חלב נוסף 1 כפית בכל פעם, עד לקבלת זיגוג עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o