קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

חם ספירלת החג הקל של סאני

חם ספירלת החג הקל של סאני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את החג קל של סאני חזיר ספירלה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 740 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-147 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, טימין, מלח ופלפל כשרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות עם כפית נסו חם ספירלת החג הקל של סאני, חג ספירלה חזיר, ו מחית הגזר הלבן של סאני (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה, מערבבים יחד את הסוכר החום, דבש, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים 1/4 כוס, תבלין פשטידת דלעת ואגוז מוסקט. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
גרידה כתומהגרידה כתומה
מוסקטמוסקט
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מרדדים רדיד אלומיניום מספיק כדי להקיף את החזיר ומניחים את החזיר במרכז רדיד. לקלף בחזרה את השכבות של החזיר ולמקם ענף של טימין בין כל שכבה אחרת של ספירלות.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
גלולגלול
חםחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
יוצקים חצי זיגוג על החזיר המאפשר לו לשקוע לתוך הפרוסות. בחוזקה לעטוף את החזיר בנייר כסף ומניחים על מתלה במחבת צלייה. ממלאים את המחבת בסנטימטר מים וצולים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140 מעלות F, כ -20 דקות לפאונד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
מיםמים
עוטףעוטף
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
6
יוצקים את המחצית הנותרת של הזיגוג בסיר קטן על חום בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
להקציף עד בועות קטנות להופיע בכל רחבי, ואז לכבות את החום. הזיגוג יתעבה כפי שהוא נח.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
להעלות את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
תוציא את החזיר מהתנור. בזהירות ומלקחיים כדי לעזור, לקלף בחזרה את רדיד אלומיניום מלמעלה, עוזב את רדיד אלומיניום בצדדים ומתחת לבשר חזיר לתפוס את זיגוג ומיצים. מורחים את הזיגוג הנותר על כל החלק העליון של החזיר ומניחים בחזרה בתנור שנחשף במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מלקחייםמלקחיים
תנורתנור
10
הסר ותן מנוחה לפני חיתוך.