חמאה ותפוחי אדמה מעוכים
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לרפרטואר שלך, חמאה ותפוחי אדמה מעוכים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 379 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. צאו לחנות ואספו את פרמיג'אנו-רג' יאנו, שמן זית, ציר עוף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 78%. נסו אופים בטטה מעוכה מייפל עם שטרויזל פקאן מתובל, אופים בטטה מעוכה מייפל עם שטרויזל פקאן מתובל, ו תפוחי אדמה האסלבק חמאה חומה (תפוחי אדמה אקורדיון) עבור מתכונים דומים.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני בשכבה אחת.
יוצקים מספיק ציר כדי להגיע 1/4 אינץ ' לדפנות תפוחי האדמה, ומוסיפים את שמן הזית הבתולי. מכסים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לרתיחה ומאדים למשך 10 דקות.
הסר את המכסה, להעלות את החום ולהפחית את המניה. כשהציר מתאדה, מועכים תפוחי אדמה כדי לשטח אותם מעט בעזרת מועך. פריך את תפוחי האדמה כמה דקות בכל צד, ולאחר מכן העונה עם פלפל שחור. מערבבים פנימה את החמאה והגבינה וזורקים.
מעבירים לכלי הגשה ומגישים.