קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות20
מגזין

חמאה, עגבניות ורוטב בצל של אמי

חמאה, עגבניות ורוטב בצל של אמי

הוראות

1
שים את העגבניות, בצל, חמאה ומלח בסיר 4-5 ליטר על אש בינונית. כאשר העגבניות מתחילות לבעבע, מנמיכים את החום לרתיחה איטית אך יציבה. לבשל, ערבוב כל 10 עד 15 דקות, עד העגבניות כבר לא מימי והרוטב צמצם, כ 45 דקות, בהתאם לגודל וצורה של הסיר. הרוטב נעשה כאשר החמאה מופרדת מהעגבניות ואין נוזל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
הערה
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
פרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2
ממועדפים של משפחת חזן: מתכונים איטלקיים אהובים של גיליאנו חזן. זכויות יוצרים © 2012 ג ' וליאנו חזן; תמונות זכויות יוצרים © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
From Hazan Family Favorites: Beloved Italian Recipes by Guiliano Hazan. Copyright © 2012 Giuliano Hazan; photographs copyright © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.