חמאה פנה קוטה עם משמשים Moscato
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לאטה Panna Cotta חמאה עם משמש Moscato. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תרמילי הל, מים, מי פרח כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ורוד Moscato Panna קוטה עם פיסטוקים, קפה פאנה יוגורט יווני עם משמש מזוגג דבש, ו Buttermilk Panna Cotta.
הוראות
כדי להכין את משמשים, לפצח את הבורות, באמצעות פטיש או גב של מחבת כבדה כדי לקבל את הגרעינים. להשרות את הגרעינים במים במשך 15 דקות. בסיר, להביא את היין, מים, סוכר, דבש, הל לרתיחה. לגרד את זרעי וניל, ושחרר את התרמיל ואת הגרעינים. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מוסיפים את משמשים ואת poach במשך 2 דקות, עד שהם פשוט מתחילים להתרכך.
מעבירים את משמשים עם כפית מחוררת לקערת זכוכית. מביאים את סירופ היין לרתיחה ומבשלים במהירות עד סמיך וסירופ, כ -15 דקות יותר.
יוצקים את סירופ חם ותבלינים על משמשים. צ ' יל ביסודיות לפני ההגשה.
כדי להפוך את קוטה פאנה, לחמם את השמנת, סוכר, קליפת תפוז, זעפרן, ומלח בסיר קטן רק מתחת לרתיחה.
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 30 דקות.
מניחים את החמאה הקרה בקערה ומפזרים את הג ' לטין, מתערבל כמה פעמים עד מומס. לחמם מחדש את רפרפת ומערבבים בתערובת חלב החמאה והדבש. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות. מסננים את פודינג לקערה להגדיר על קרח.
להקציף כמה פעמים, עד מגניב. מערבבים במי הפרח הכתומים.
להעביר את פודינג לכוס מדידה ולחלק באופן שווה בין 4 ל 6 תבניות-כוסות תה לעבוד היטב-או ramekins רדוד אחר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לסט.
כדי unmold, לעטוף מגבת חמה סביב החלק התחתון של כל כוס או ramekin במשך 30 שניות בערך, ואז להחליק את קצה סכין דק סביב הקצוות של פודינג כדי לשחרר מתוך הקערה. להתהפך על צלחות צוננות.
כפית 2 עד 3 חצאי משמש עלומים סביב פודינג, מטפטף כל אחד עם קצת סירופ. אבק קצת פיסטוק קצוצה על גבי כל אחד.