קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

חמאה פנה קוטה עם משמשים Moscato

חמאה פנה קוטה עם משמשים Moscato
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לאטה Panna Cotta חמאה עם משמש Moscato. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תרמילי הל, מים, מי פרח כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ורוד Moscato Panna קוטה עם פיסטוקים, קפה פאנה יוגורט יווני עם משמש מזוגג דבש, ו Buttermilk Panna Cotta.

הוראות

1
כדי להכין את משמשים, לפצח את הבורות, באמצעות פטיש או גב של מחבת כבדה כדי לקבל את הגרעינים. להשרות את הגרעינים במים במשך 15 דקות. בסיר, להביא את היין, מים, סוכר, דבש, הל לרתיחה. לגרד את זרעי וניל, ושחרר את התרמיל ואת הגרעינים. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את משמשים ואת poach במשך 2 דקות, עד שהם פשוט מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
3
מעבירים את משמשים עם כפית מחוררת לקערת זכוכית. מביאים את סירופ היין לרתיחה ומבשלים במהירות עד סמיך וסירופ, כ -15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את סירופ חם ותבלינים על משמשים. צ ' יל ביסודיות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
5
כדי להפוך את קוטה פאנה, לחמם את השמנת, סוכר, קליפת תפוז, זעפרן, ומלח בסיר קטן רק מתחת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
זעפרןזעפרן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
הסר מהחום, הכיסוי והתלול במשך 30 דקות. 
7
מניחים את החמאה הקרה בקערה ומפזרים את הג ' לטין, מתערבל כמה פעמים עד מומס. לחמם מחדש את רפרפת ומערבבים בתערובת חלב החמאה והדבש. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות, עד שהוא מתחיל להתעבות. מסננים את פודינג לקערה להגדיר על קרח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להקציף כמה פעמים, עד מגניב. מערבבים במי הפרח הכתומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
להעביר את פודינג לכוס מדידה ולחלק באופן שווה בין 4 ל 6 תבניות-כוסות תה לעבוד היטב-או ramekins רדוד אחר. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד לסט.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
כדי unmold, לעטוף מגבת חמה סביב החלק התחתון של כל כוס או ramekin במשך 30 שניות בערך, ואז להחליק את קצה סכין דק סביב הקצוות של פודינג כדי לשחרר מתוך הקערה. להתהפך על צלחות צוננות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כפית 2 עד 3 חצאי משמש עלומים סביב פודינג, מטפטף כל אחד עם קצת סירופ. אבק קצת פיסטוק קצוצה על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 48 דולר.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.