חמאה שמנת תפוחי אדמה אפויים פעמיים
צריך ללא גלוטן, פודמפה ידידותית ותוספת צמחונית? חמאת שמנת תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 194 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פלפל, חמאה, גבינת שמנת צמחית למריחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה אפויים פעמיים, תפוחי אדמה אפויים ממולאים שמנת, ו שמנת חזרת תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
אופים בחום של 375 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, בסיר גדול, להביא סקווש ומים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מצננים תפוחי אדמה אפויים למשך 10 דקות; חותכים לשניים לאורך. לגרוף את עיסת, משאיר פגזים דקים.
בקערה גדולה שלבו תפוחי אדמה ודלעת; מועכים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את גבינת השמנת, החמאה, המלח והפלפל; מערבבים עד שמנת. צינור או כף לקליפות תפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 10-15 דקות או עד מחומם דרך.