חמאם מהשי בי בורגול (תרנגולות קורניש עם בולגור, צימוקים, צנוברים)
חמאם מהשי bi Burghul (תרנגולות קורניש עם בולגור, צימוקים, צנוברים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1065 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 64 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בצל, שמן צמחי, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב דומדמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עם דומדמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. נסו פלפלים ממולאים בבולגור, אגוזים וצימוקים, בולגור עם צנוברים, ו עגבניות ממולאות בבולגור וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את התרנגולות, מפזרים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הבצל ואת החומרים הבאים 5 (בצל דרך allspice) במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים תרנגולות ותערובת בצל בשקית ניילון גדולה zip-top. שקית חותם; להשרות במקרר 1 שעה, הפיכת שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את התרנגולות מן התיק; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים תנור ל 40
6
מניחים תרנגולות על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד רשם מדחום 18
מרכיבים שתצטרך
7
כדי להכין את בולגור, להשרות דומדמניות בקערת מים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
ניקוז; להפריש. להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיף את הבורגור, 1 1/2 כפיות קינמון, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג. מערבבים דומדמניות, צנוברים וחמאה.