דובדבנים מיובשים ועוגת תפוחים
דובדבנים מיובשים ועוגת תפוחים היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא זול מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו פאי תפוחים עם דובדבנים מיובשים, פאי תפוחים עם אגוזי לוז ודובדבנים חמוצים מיובשים, ו סלט פריסדה ותפוחים עם דובדבנים מיובשים ואגוזי מלך עבור מתכונים דומים.
הוראות
שלב דובדבנים ופרוסות תפוחים בקערה גדולה. מערבבים יחד סוכר, קמח וקינמון; מערבבים היטב עם פירות.
מורחים תערובת פירות לתבנית פאי 9 אינץ ' מרופדת במאפה. נקודה עם חמאה או מרגרינה. מכסים בקרום עליון. חותם וחליל את הקצוות.
חותכים חריצים בקרום כדי לאפשר לאדים לברוח.
אופים בחום של 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס) למשך 40 עד 50 דקות, או עד שהקצה מזהיב והתפוחים רכים.