קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים ופאדג'שוקולד

חמאת בוטנים ופאדג'שוקולד
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך סוכר, שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'עם שוקולד ומיני חמאת בוטנים כוסות / מאפינס עבור מאפין, שוקולד חמאת בוטנים פאדג', ו שוקולד חמאת בוטנים פאדג'.

הוראות

1
גריז 13x9 אינץ pan.In מחבת רוטב גדולה מעל חום בינוני גבוה, משלבים סוכר, חמאה וחלב ומבשלים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. המשך ערבוב ומרתיחים במשך כ 5-10 דקות על חום בינוני או עד מדחום ממתקים מגיע 234 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר מהחום ולהוסיף קרם וניל ומרשמלו.בעבודה מהירה, יוצקים 1/2 את התערובת למחבת רוטב אחר ומוסיפים חמאת בוטנים למחבת אחת, ושוקולד צ ' יפס לשני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים כל אחד עד מעורבב היטב.
4
יוצקים שוקולד פאדג ' למחבת מוכנה, ואז למעלה עם חמאת בוטנים וממרח על שוקולד.מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר ואז לחתוך לריבועים.אחסן במיכל הדוק אוויר במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'