חמאת בוטנים מעל הראש-עוגת קרם שוקולד לבן
מעל-The-Top חמאת בוטנים - עוגת קרם שוקולד לבן דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם חמאה, בוטנים קלויים יבשים תוצרת ארה " ב, דומינו סוכר מגורען, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: שוקולד לבן חמאת בוטנים בננה עוגה, חמאת בוטנים עוגת גלידת שוקולד, ו עוגת שוקולד במיקרוגל עם קרם חמאת בוטנים.
הוראות
גריז 12 כוס מחבת Bundt עם 2 כפות. קיצור, ואבק עם 2 כפות. קמח. תניח את פאן בצד.
מערבבים יחד 2 כוסות קמח, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית.
מקציפים 12 כפות. חמאה והבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי 3 דקות או עד רכות. מוכה בחמאת בוטנים ווניל.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים ב 1/4 כוס בוטנים קצוצים.
כפית שליש של הבלילה למחבת Bundt מוכן. בזהירות כפית מילוי על החלק המרכזי של הבלילה. (מילוי צריך לגעת בקצוות של מחבת מעט ככל האפשר.) כפית נותרת הבלילה מעל מילוי.
אופים ב 300 במשך 1 שעה ו 30 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת על מתלה חוט, מגניב 1 שעה או עד מגניב לחלוטין.
טפטוף זיגוג באופן שווה על גבי העוגה, ומפזרים עם בוטנים קצוצים 1/2 כוס הנותרים. צ ' יל 2 שעות.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.