קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם פרג חמוציות-אגוזים

לחם פרג חמוציות-אגוזים
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 20 דקות לבלות במטבח, לחם פרג חמוציות-אגוזים עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כלחם במחיר סביר מאוד. לכו לחנות ואספו אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם פרג מזוגג חמוציות כתומות, לחמניות אגוזים ופרג, ו צימוקים, פרג וכיכר אגוזים (שלוש משאלות קקס).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, המלח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה. בקערה אחרת מקציפים את הביצים, מיץ התפוזים, השמן, הפרג וקליפת התפוז. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה חמוציות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומהגרידה כתומה
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
כף לשניים משומנים 8 אינץ'. 4 אינץ'. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי (מכסים באופן רופף בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי). מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות