חמאת בוטנים-עוגת בננה
חמאת בוטנים-פאי בננה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה לבן, קורנפלור, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו אפוי חמאת בוטנים בננה סופגניות עם שוקולד חמאת בוטנים זיגוג (ללא גלוטן + טבעוני).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים בקערה, זורק עם מזלג עד לח. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 12 דקות; קרום מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין את המילוי, לשלב את הסוכר, קורנפלור, ומלח בסיר כבד קטן. בהדרגה להוסיף את החלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים 1 דקה, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף על פודינג חם 1/3 כוס לביצים מכות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. החזר תערובת ביצים למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (בערך 1 דקה); מערבבים כל הזמן.
הסר מן החום, ומערבבים חמאת בוטנים וניל. מגניב במקצת.
מסדרים פרוסות בננה בתחתית קרום מוכן; כף מילוי על בננות. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני השטח של מילוי; צמרמורת 4 שעות.
מורחים קצפת באופן שווה על מילוי. לְצַנֵן.