חמאת בוטנים פאדג'קראנץ' ברים
זמן הכנת המתכון כ 11 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חמאת בוטנים וקרמל בייגלה קראנץ פאדג', חטיפי חמאת בוטנים, ו שוקולד לעיס ספוג חמאת בוטנים קורנפלקס קראנץ פאדג'בראוניז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 × 5 מחבת כיכר אינץ עם רדיד שאינו מקל או רדיד רגיל. אם משתמשים בנייר כסף רגיל, לרסס אותו עם בישול spray.In סיר בינוני, להמיס 1 1/2 עוז שוקולד (או 1/4 כוס צ ' יפס) עם 1/2 כף של החמאה. מערבבים ב 1/2 כוס חמאת הבוטנים. כאשר מעורבב היטב, מערבבים ב 1 כוס דגנים.
מורחים בתחתית המחבת ומקררים במשך 15 דקות או עד המשרד.לנקות סיר ולהגדיר על אש בינונית.
להוסיף מקל 1 (4 עוז) של חמאה ומלח. מבשלים מעל בינוני עד מותך, ולאחר מכן מערבבים ב הנותרים 1/2 כוס חמאת בוטנים. כאשר חלקה, מערבבים אבקת סוכר לפי הטעם.
יוצקים קצת פחות ממחצית תערובת חמאת בוטנים על תערובת שוקולד פריך.
מפזרים הנותרים ½ כוס דגנים על תערובת חמאת בוטנים, לחיצה עליו בעדינות לתוך חמאת בוטנים mixture.In קערת מיקרוגל בטוחה, להמס הנותרים 2 עוז שוקולד.
מוסיפים שוקולד מומס לתערובת חמאת בוטנים ומתפשטים בזהירות על פצפוצי אורז. חלק זה הוא קצת מסובך, כמו פצפוצי אורז רוצים ללכת עם תערובת חמאת בוטנים שוקולד.צ ' יל עד סט. הרם מהמחבת וחתך בסכין גדולה.עושה 8-12, תלוי איך אתה חותך