חמאת בוטנים פריכה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1594 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. אם $1.6 למנה נופל בתקציב שלך, חמאת בוטנים פריכים יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", סירופ תירס, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, ו חמאת הבוטנים פריכה של בוב (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה שני 11 x 17 אינץ ' גליונות עוגיות.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, מלח, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול על חום גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיף את הבוטנים ולהפחית את החום בינוני, ערבוב כל הזמן.
כאשר התערובת מגיעה לשלב סדק קשה, על 300° F (להשתמש מדחום ממתקים כדי למדוד את הטמפרטורה), להסיר את המחבת מהחום.
מוסיפים את חמאת הבוטנים, החמאה והוניל, ולאחר מכן את הסודה לשתייה, ערבוב כל הזמן.
כאשר אתה מוסיף את סודה לשתיה, התערובת תגדל נפח באופן דרמטי.
יוצקים את התערובת על סדיני האפייה מוכנים, מתפשטים לעובי 1/4 אינץ'. אפשר להתקרר במשך 1 עד 2 שעות. לשבור את הממתקים לחתיכות גדולות ולאחסן במיכל אטום.