קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

חמאת בוטנים פריכה

חמאת בוטנים פריכה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 1594 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 81 גרם שומן. אם $1.6 למנה נופל בתקציב שלך, חמאת בוטנים פריכים יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", סירופ תירס, בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, ו חמאת הבוטנים פריכה של בוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה קלה שני 11 x 17 אינץ ' גליונות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס, מלח, ו 1/2 כוס מים בסיר גדול על חום גבוה ומביאים לרתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את הבוטנים ולהפחית את החום בינוני, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4
כאשר התערובת מגיעה לשלב סדק קשה, על 300° F (להשתמש מדחום ממתקים כדי למדוד את הטמפרטורה), להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את חמאת הבוטנים, החמאה והוניל, ולאחר מכן את הסודה לשתייה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
כאשר אתה מוסיף את סודה לשתיה, התערובת תגדל נפח באופן דרמטי.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
7
יוצקים את התערובת על סדיני האפייה מוכנים, מתפשטים לעובי 1/4 אינץ'. אפשר להתקרר במשך 1 עד 2 שעות. לשבור את הממתקים לחתיכות גדולות ולאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®